nijntje Beweegdiploma

Vanaf 15 mei 2024 starten we met het nijntje Beweegdiploma bij ModèstoDûns. Iedere woensdag gaan we met peuters en kleuters gymmen, klimmen, klauteren en vooral lekker bewegen!

15:00 – 15:45 peuters (2 en 3 jaar)
16:00 – 16:45 kleuters (4 en 5 jaar)

Het nijntje Beweegdiploma is een programma dat is ontwikkeld door de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) in samenwerking met Nijntje, het beroemde konijntje uit de boeken van Dick Bruna. Het doel van het nijntje Beweegdiploma is om kinderen op een leuke en speelse manier te stimuleren om te bewegen en zo hun motorische vaardigheden te ontwikkelen.

Het programma richt zich op kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar en bestaat uit verschillende beweegactiviteiten die zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van het kind. Door middel van spelletjes, oefeningen en opdrachten leren kinderen bijvoorbeeld balanceren, springen, rollen en gooien.

Na 20 lessen worden de kinderen uitgenodigd voor het nijntje Beweegfeestje. In deze les laten ze alle geoefende onderdelen zien en ontvangen de kinderen het Nijntje Beweegdiploma.

Lidmaatschap is €20 per maand.

Jullie zijn van harte welkom om eens een proefles te volgen!