Nieuws

Simmerkamp 7-8-9 juli

Op 7,8 en 9 juli organiseren we een Simmerkamp voor kinderen met de leeftijd van 4-12 jaar. Op deze dagen bieden we van 10:00-12:00 workshops aan in o.a. dans, acro, kunst en spel. Opgave voor deze dagen kan via info@modestoduns.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deze dagen voor zowel leden als niet-leden. 

Extra gratis dansles 8-12 jaar

In het kader van sportstimulering op de basisscholen biedt ModèstoDûns danslessen aan voor kinderen 8 t/m 12 jaar. Leden van recreatie 3, 4 en 5 en selectie 6,7 en 8 die de komende weken gratis een extra uurtje willen sporten en kennis maken met Urban/Pop Show dance kunnen vanaf vrijdag 29 mei meedoen tijdens de buitenlessen van: 16.45-17.30 uur. Locatie: De Molkfabryk.

Aanmelden kan tot 29 mei via info@modestoduns.nl

NIEUW #StayFit

Nu we weer buiten mogen sporten bieden we een nieuwe les aan voor volwassenen. Je mag kennis maken met deze nieuwe les: #StayFit.

De les is een goede aanvulling op alle andere sporten: Meer kracht en flexibiliteit. Na de les voel je je ontspannen en relaxed.

Locatie:          De Molkfabryk, Burgumerdaam 28

Wanneer:      Dinsdag 26 mei, 2 juni, 9 juni en 16 juni (uitgaand van mooi weer)

                        Reserve/inhaal data: 23 juni, 30 juni

Tijd:                19:00-20:00 uur

Kosten:          €10,– (eenmalig vier lessen, geen lidmaatschap)

Kun je niet alle lessen meedoen of komt de dinsdag niet goed uit en heb je wel belangstelling mail dan ook naar onderstaand mailadres, dan kunnen we kijken naar een alternatief.

Aanmelden voor een proefles:info@modestoduns.nl of ellenvanbruggen@planet.nl

Dansen voor 75 jaar vrijheid

Een bijzondere dag in een bijzondere tijd, dat was het gister tijdens bevrijdingsdag. Speciaal voor de bewoners van Berchhiem dansten 13 danseressen van ModèstoDûns 4 keer rondom het zorgcentrum. Esmee Dillema las een gedicht voor en alle bewoners ontvingen een roos met een kaart als hart onder de riem. De bewoners waren ontroerd en hebben genoten. Net als onze dansers die na 8 weken thuiszitten weer mochten dansen. 75 jaar vrijheid, een dag om nooit te vergeten! De beelden zijn via de link hieronder te bekijken, Jaap Kingma bedankt voor deze prachtige weergave!

Online danslessen week 14

De online danslessen zijn te vinden op ons Instagram account: @modestodunsfriesland

Maandag 30-3 19:30 uur besloten dansles gevorderd

Dinsdag 31-3 11:00 uur peuter/kleuterdansles thema circus

Woensdag 1-4 19:00 uur live workout alle leeftijden

Donderdag 2-4 11:00 uur live choreografie 8+

Vrijdag 3-4 11:00 uur urban choreografie

Corona update

Naar aanleiding van de persconferentie van 12 maart en die van zondag 15 maart, hebben wij besloten conform de verplichting van de overheid, alle georganiseerde activiteiten te annuleren en/of te verplaatsen. Dit geldt voor alle wedstrijden en trainingen. 

Daarnaast leggen we de clubactiviteiten (denk aan optredens, overleggen en vergaderingen) conform bovengenoemd besluit ook stil. Wel zullen we online met jullie in contact proberen te blijven. Kijk op onze Instagram of Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Nieuwe kledinglijn ModèstoDûns

Vanaf 1 november is onze nieuwe kledinglijn bij Leffel Sportswear te bestellen! Bestel je trainingsvest voor 15 november en ontvang €10 korting van de vereniging. Naast het vest kun je ook een shirt en tas bestellen met ons nieuwe logo. Het nieuwe logo wordt onthuld tijdens onze voorstelling ‘Out of the Blue’ in De Lawei op 30 november. Lees in de bijlage hieronder alle informatie.

Lees meer