Nieuws

Informatie kaartverkoop show DECADE De Lawei 6 november

Zaterdag 6 november vieren we ons 10 jarig bestaan met een theatershow DECADE  in De Lawei. De dansers en docenten zijn de afgelopen maanden enthousiast bezig geweest met het oefenen en realiseren van een mooie show. We hebben er zin aan om weer op te treden voor publiek!

Ondanks dat er veel weer mag en kan blijven we afhankelijk van de coronaregels van de overheid die gelden in het theater.

Zaterdag 6 november zullen er twee voorstellingen plaats vinden.

Show 1           16:00 – 17:00 uur, kosten €5,– p.p.

Show 2           19:30 – 21:00 uur, kosten €7,50 p.p.

Kaartverkoop via de volgende link:    https://neartail.com/sm/06TPGsPpO  of www.modestoduns.nl/show (bovenin menu)

Hoe werkt het via de link?
– Bestel jouw tickets via de vragenlijst
– Betaal jouw tickets via de Tikkie onderaan deze vragenlijst

– Let op! Druk op de blauwe knop ‘submit’ in het kaartverkoop formulier na het betalen van de Tikkie

– Ontvang je tickets in je mailbox (controleer eventueel je spambox)

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar info@modestoduns.nl

 

Grote clubactie 2021 van start!

De Grote Clubactie 2021 is van start! Na het succes van afgelopen jaren hopen we ook dit jaar weer veel loten te verkopen. Ons doel dit jaar is om geld op te halen voor onze jubileumshow in de Lawei op 6 november 2021. Vorig jaar was het doel aanschaf van de Airtrack en die is inmiddels gekocht en al heel veel gebruikt!.

Zo werkt het! Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf de landelijke startdatum op 18 september verkoop je namens ModèstoDûns loten van € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club! Dat is de kracht van de Grote Clubactie, al vanaf het allereerste verkochte lot!

Wat is de bedoeling? Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met een verkoopboekje (wordt komende week uitgedeeld in de les). Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Via de (persoonlijke) QR-code, op het vernieuwde verkoopboekje, kunnen kopers eenvoudig met hun eigen mobiele telefoon online een lot kopen. Deze snelle manier om loten te verkopen, scheelt ons achteraf invoerwerk omdat de verkochte loten direct worden verwerkt. Uiteraard kunnen kopers ook altijd nog met pen een machtiging afgeven in het boekje, als dit hun voorkeur heeft. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel.

Wanneer, waar en hoe? Ja mag vanaf vandaag beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt i.v.m. Corona. Verantwoord loten verkopen doe je door 1,5 meter afstand te houden aan de deur.

Verkoopboekje inleveren. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij je trainer in de les. De trainer zorgt ervoor dat het verder in orde komt! Wil je meer verkopen? Je trainer kan jou een nieuw boekje geven. Wat zit er voor de verkoper in? Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer prijzen voor onze topverkopers! 1e prijs €50,– 2e prijs €30,– 3e prijs €20,– aan sportartikelen te besteden bij www.dancepointe.nl. Deze worden bekend gemaakt als alle boekjes zijn ingeleverd en de verkochte loten zijn geteld. Tip! Vertel lotenkopers wat het clubdoel is (jubileumshow 10 jaar ModèstoDûns!). Mensen willen graag weten waar hun geld aan wordt besteed.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Spek de clubkas van ModèstoDûns samen met PLUS Wolters

Een steuntje in de rug kunnen we na afgelopen seizoen wel gebruiken. Daarom organiseert PLUS Wolters van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november een unieke spaaractie: Spaar je club gezond. Klanten kunnen sparen voor sponsorpunten. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je er al één. Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van onze club. Vergeet daarbij niet de sponsorpunten te activeren op plus.nl/sponsorpunten. Help onze club met de sponsorpunten van PLUS. PLUS Wolters stelt in totaal € 10.000 beschikbaar voor alle deelnemende clubs.

Ga voor meer informatie over de spaaractie naar plus.nl/club of vraag ernaar bij PLUS Wolters

Nieuw lesrooster 2021/2022

Een nieuw seizoen met een nieuw lesrooster.  ModèstoDûns viert dit jaar haar tienjarig jubileum met op 6 november 2021 de spectaculaire voorstelling ‘Decade’ in Schouwburg De Lawei in Drachten. Op het gebied van breedtesport heeft ModèstoDûns zich enorm ontwikkeld. Naast de jazzdansgroepen wordt er dit seizoen ook Urban, Zumba, #StayFit en High Intensity Interval Training (HITT) aangeboden.

In de bijlage de flyer met lesrooster recreatie en breedtesport, op de site het complete lesrooster incl. selectiegroepen. Lesrooster ModèstoDûns 2021-2022

Simmerkamp is terug!

Simmerkamp is terug! 🥳
13,14 en 15 juli in de Nije Westermar te Burgum. Opgeven kan gratis via info@modestoduns.nl
Zien we je daar? 🤩 🤸🏻‍♀️ 💃🏻 🎈

 

COMMISSARIS VAN DE KONING EN BURGEMEESTER OP BEZOEK IN DANSZAAL NIJE WESTERMAR

Vrijdag 11 juni kwam de Commissaris van de Koning, de heer Brok, op werkbezoek in de Nije Westermar. Hij werd vergezeld door burgemeester Gebben en wethouder Hoekstra van de gemeente Tytjerksteradiel. Namens ModéstoDûns was Jaap van Bruggen (voorzitter) aanwezig. De heer Brok als ook burgemeester Gebben en wethouder Hoekstra gaven aan onder de indruk te zijn van de danszaal en de wijze waarop de Nije Westermar is ingericht en aangekleed. Ook de rol van de Hûskeamer, bleef niet onbesproken.