Nieuws

Grote clubactie 2021 van start!

De Grote Clubactie 2021 is van start! Na het succes van afgelopen jaren hopen we ook dit jaar weer veel loten te verkopen. Ons doel dit jaar is om geld op te halen voor onze jubileumshow in de Lawei op 6 november 2021. Vorig jaar was het doel aanschaf van de Airtrack en die is inmiddels gekocht en al heel veel gebruikt!.

Zo werkt het! Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf de landelijke startdatum op 18 september verkoop je namens ModèstoDûns loten van € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club! Dat is de kracht van de Grote Clubactie, al vanaf het allereerste verkochte lot!

Wat is de bedoeling? Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met een verkoopboekje (wordt komende week uitgedeeld in de les). Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Via de (persoonlijke) QR-code, op het vernieuwde verkoopboekje, kunnen kopers eenvoudig met hun eigen mobiele telefoon online een lot kopen. Deze snelle manier om loten te verkopen, scheelt ons achteraf invoerwerk omdat de verkochte loten direct worden verwerkt. Uiteraard kunnen kopers ook altijd nog met pen een machtiging afgeven in het boekje, als dit hun voorkeur heeft. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel.

Wanneer, waar en hoe? Ja mag vanaf vandaag beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt i.v.m. Corona. Verantwoord loten verkopen doe je door 1,5 meter afstand te houden aan de deur.

Verkoopboekje inleveren. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij je trainer in de les. De trainer zorgt ervoor dat het verder in orde komt! Wil je meer verkopen? Je trainer kan jou een nieuw boekje geven. Wat zit er voor de verkoper in? Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer prijzen voor onze topverkopers! 1e prijs €50,– 2e prijs €30,– 3e prijs €20,– aan sportartikelen te besteden bij www.dancepointe.nl. Deze worden bekend gemaakt als alle boekjes zijn ingeleverd en de verkochte loten zijn geteld. Tip! Vertel lotenkopers wat het clubdoel is (jubileumshow 10 jaar ModèstoDûns!). Mensen willen graag weten waar hun geld aan wordt besteed.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Vind je dit bericht leuk? Deel het!