Nieuws

ModèstoDûns wint twee keer 1e prijs en een 3e prijs op de voorronde NK Jazzdans te Nijverdal

Nijverdal Inger groep

Afgelopen zaterdag 16 april werden de voorrondes van het Nederlands kampioenschap Jazzdans gehouden.

In het ochtendprogramma dansten de meisjes t/m 13 B op de filmmuziek van Kung Fu Panda, na een voorzichtig begin kwamen ze in het tweede gedeelte helemaal op gang en deze jonge talentvolle groep werd 2e in de categorie. De meisjes t/m 16 B dansten een nagenoeg vlekkeloze dans op  een mix van de filmmuziek van Mission Impossible. De groep werd ruim 1e met een puntenverschil van meer dan drie punten op de nummer twee. De groep plaatst zich hiermee voor het NK Jazzdans in AHOY te Rotterdam op 25 juni. Een groot spektakel waar alle finales van turnen, ritmisch, acro en dans zullen plaatsvinden.

In het middagprogramma dansten de andere drie groepen van ModèstoDûns. De groep t/m 19 zette een hele mooie dans neer op het nummer Sand en werd hiermee 1e in hun categorie. De 20 plus A groep (hoogste niveau binnen de KNGU) zette een strakke, expressieve dans neer en won daarmee de 3e prijs. Voor de beide groepen is het nu afwachten of het puntenaantal goed genoeg is voor een plaatsing op het NK op 25 juni. De talentengroep t/m 13 C niveau liet een spetterende dans zien en deze werd beloond met een prachtige 4e plek.

Met dank aan fotografen Denise Janssens en André Kroon zijn er heel veel mooie foto’s te vinden op deze site onder Media – Foto’s. Voor alle uitslagen hierbij de link: voorronde NK Nijverdal 2016

 

Vind je dit bericht leuk? Deel het!