Nieuws

ModèstoDûns danst voorafje bij Notenkraker on Ice.

Voorafgaand aan de drie voorstellingen van Notenkraker on Ice op 3,4 en 5 januari in de Harmonie zullen de drie jongste groepen van ModèstoDûns het voorafje verzorgen in de foyer.

notenkraker-mobiel

Notenkraker on Ice
Dertig topkunstschaatsers van de Imperial Ice Stars brengen de klassieker ‘De Notenkraker’ in een gloednieuwe ijsversie met kleurrijke projecties, weelderige kostuums en spectaculaire special effects.

Het verhaal van ‘De Notenkraker’ is een ongeëvenaarde kerstklassieker en nog steeds een vrolijk en wonderlijk schouwspel voor alle generaties. Het sfeervolle ballet uit 1892 is nu in een geheel nieuwe, spectaculaire bewerking voor ijsvloer te bewonderen.

De Muizenkoning, de Sneeuwkoningin en de Suikertaartfee binden hun schaatsen onder en vertellen het bekende verhaal van Clara, die op kerstavond een notenkrakerpop cadeau krijgt. Om middernacht verandert de pop in haar dromen in een prins. Samen gaan ze op avontuur.

De dertig topkunstschaatsers van de Imperial Ice Stars brengen het verhaal in een groots decor, met kleurrijke projecties, weelderige kostuums en spectaculaire special effects. Dat wordt een bijzondere kerst, waarin ons podium wordt omgetoverd tot ijsbaan.

Meer informatie en kaarten: www.harmonie.nl

Vind je dit bericht leuk? Deel het!